ingeniería de obras

Enginyeria mediambiental

Protegeix la biosfera amb els nostres serveis d’Enginyeria Mediambiental

Et ajudem a preservar el teu entorn natural amb solucions líders en enginyeria mediambiental. L’enginyeria que treballa en favor del medi ambient millorant els espais forestals, urbans o naturals.

Ingeniería medio ambiental
Ingeniería medio ambiental (2)

Serveis que oferim com a enginyeria mediambiental

Oferim una àmplia varietat de serveis professionals d’Enginyeria i Consultoria Mediambiental, unint-nos al compromís de protegir el teu entorn. Et podem ajudar en:

Ingeniería medioambiental 3

Restauració ambiental d'espais degradats

Redacció de projectes, estudis i informes de recuperació d'espais degradats

Som experts en:

Restauració ambiental en activitats extractives

Les activitats extractives constitueixen una activitat minera necessària, però amb un alt impacte en el medi ambient. És indispensable minimitzar aquest impacte durant l'activitat i realitzar una restauració completa un cop finalitzada.

Restauració ambiental en catàstrofes naturals

El canvi climàtic està alterant de manera significativa la virulència dels factors ambientals i causant catàstrofes en el medi natural. Les accions produïdes pel vent, l'aigua o la neu, els incendis o les accions antròpiques com la contaminació i els vessaments, s'han de minimitzar o eliminar per tal de restablir els valors naturals de la zona.

Restauració ambiental en obres lineals

En tota obra lineal es generen desmuntades i terraplenades que cal protegir, estabilitzar o contenir per evitar desplaçaments de masses o despreniments que perjudiquin aquest tipus d'obra.

GADIC ofereix la millor solució adaptada a cada problema sempre amb criteris de durabilitat, qualitat i viabilitat.

Restauració ambiental en abocadors

Els abocadors, igual que les activitats extractives, són una necessitat però també tenen un impacte important en el medi ambient. Una vegada finalitzada la seva vida útil, cal restaurar-los i tancar-los, tenint en compte les particularitats dels materials que s'emmagatzemen. GADIC resol amb solvència tots els projectes en els quals ha treballat, tant a nivell nacional com a Guatemala i Nicaràgua.

Gadic forestal

Tot el que necessites, en un sol lloc.

Amb molts anys d’experiència en el sector forestal, treballem de manera conscient per conservar i millorar el medi natural. Oferim assessorament eficaç i responsable per aconseguir una gestió forestal sostenible que equilibri l’activitat i la conservació. Fem:

Gestió de finques

Portem més de 10 anys gestionant finques forestals, assessorant els propietaris sobre com millorar i desenvolupar la seva activitat. Si ets propietari forestal i necessites assessorament, tràmits de permisos, sol·licituds d'ajuda, informes o estudis a un cost mínim, no dubtis en contactar-nos.

Pla d'Ordenació

Redacció de Plans Tècnics de Gestió. Ens encarreguem de redactar i tramitar projectes, així com de la seva gestió completa, alliberant al propietari de preocupacions i permetent-li beneficiar-se de les millores implementades.

Recuperació forestal i tractaments selvícoles

Portem a terme projectes de naturalització, plantació, repoblació i recuperació de zones cremades, contribuint així a la millora ambiental dels nostres boscos per al seu gaudi.

Treballs i obres forestals

Dissenyem i dirigim l'obra d'una gran varietat de treballs i projectes forestals tant en entorns urbans com naturals. Els nostres serveis inclouen el disseny i la direcció d'obra en proteccions perimetrals, podes en alçada, tractaments forestals, disseny de camins, repoblacions i molt més. Treballem de prop amb els nostres clients per assegurar-nos que cada projecte sigui executat de manera efectiva i satisfactòria.

Ingeniería medioambiental 5

Paisatgisme, ecologia i medi ambient urbà

La ingenieria ambiental de referència

La meta del landscaping és crear zones urbanitzades minimitzant l’impacte en els hàbitats naturals, sempre sota criteris de sostenibilitat i preservació ambiental. T’ajudem amb:

Jardins Sensorials

Els jardins sensorials representen una manera innovadora d'experimentar un espai públic, ja que estan dissenyats per estimular els nostres sentits i potenciar el nostre benestar. Mitjançant la selecció cuidadosa de vegetació, formes, textures, aromes i materials, creem un entorn únic on et sentiràs totalment immers i part integrant de l'espai.

Jardins terapèutics

Aquests jardins terapèutics representen una adaptació dels jardins sensorials per a centres de salut i hospitals, amb l'objectiu de facilitar teràpies naturals que complementen la medicina tradicional. Aquests espais estan dissenyats per estimular la recuperació i rehabilitació dels pacients, millorant el seu benestar mitjançant la interacció amb la natura.

Racionalització de l'espai públic

En els nostres dissenys d'espais públics, busquem optimitzar l'espai d'acord amb les necessitats dels usuaris, aconseguint una solució funcional i pràctica. Al mateix temps, ens esforcem a crear espais visualment atractius que s'integrin harmoniosament amb el seu entorn.

Cubertes ajardinades / Jardins verticals

Les cobertes ajardinades o els jardins verticals, més enllà del seu valor estètic i funcional que permet gaudir d'un espai verd en qualsevol entorn urbà, proporcionen beneficis climàtics per a l'edifici on es troben. Contribueixen a la regulació tèrmica, faciliten la recollida d'aigua de pluja i amortigüen l'impacte de les condicions meteorològiques. Per això, són una excel·lent opció per a edificis i cases independents, ja que permeten integrar aquestes estructures de manera harmònica en el seu entorn.

Jardins temàtics/personalitzats

Aquest servei està dirigit a complexos hotelers i habitatges independents amb àmplies àrees exteriors. Oferim un disseny personalitzat, adaptat a les necessitats dels usuaris i basat en un tema específic. Ens encarreguem de dissenyar zones o espais detallats, incloent elements com vegetació, aigua i mobiliari.

Naturalització d'espais interurbans

Oferim estudis i projectes per revitalitzar les zones interurbanes, sovint descuidades, que marquen la transició entre la natura i la ciutat. El nostre objectiu és promoure la naturalització d'aquestes àrees, aconseguint una integració progressiva i fluida entre el paisatge urbà i el natural.

Ordenació i planificació del territori

Projectes d'ordenació territorial, planejament urbà i ús racional del territori

Contribuïm en projectes de planificació urbana i ordenació territorial, elaborant propostes de reparcel·lació i urbanització per a diferents espais. Treballem en base a diverses regulacions, com ara POUM, PGOU i els seus ajustaments específics, PAM municipals, llicències d’activitat, PMU, PU.

Ens assegurem que cada projecte compleix amb les normatives corresponents i gestionem cada cas fins a la seva conclusió.

 

Contribuimos en proyectos de planificación urbana y ordenación territorial, elaborando propuestas de reparcelación y urbanización para varios espacios. Trabajamos en base a diversas regulaciones, como POUM, PGOU y sus ajustes específicos, PAM municipales, licencias de actividad, PMU, PU.

Aseguramos que cada proyecto cumple con las normativas correspondientes y gestionamos cada caso hasta su conclusión.

Ingeniería medioambiental 6
Ingeniería medioambiental 7

Mitigació de l'impacte ambiental, millora ambiental i paisatgística

Promovem la sostenibilitat: serveis de millora ambiental i paisatgística

El nostre objectiu principal és minimitzar l’impacte ambiental de les activitats humanes, cercant la seva integració i adequació a l’entorn natural.

Oferim serveis d’elaboració de projectes i estudis centrats en la millora ambiental i paisatgística.

Entre ells s’inclouen:

  • Estudis d’Impacte Ambiental.
  • Anàlisi d’Impacte i Integració Paisatgística.
  • Informes de Sostenibilitat Ambiental.
  • Informes Ambientals Preliminars.
  • Estudis d’Inundabilitat.

Tots els nostres projectes d'enginyeria mediambiental asseguren

innovacion eco

Innovació global:

Dissenyeu solucions mediambientals innovadores que protegeixen i enriqueixen el nostre planeta per a les generacions futures.

Estalvi energètic garantit:

Els nostres projectes d'energia sostenible redueixen de manera significativa els costos i l'empremta de carboni de la teva empresa.

Compromiso social y medioambiental (2)

Compromís social i mediambiental:

En triar-nos, demostrau la vostra responsabilitat i lideratge en la lluita contra el canvi climàtic.

Serveis d'enginyeria mediambiental per a projectes.

Projectes d'enginyeria mediambiental que hem executat.

Desenvolupem el teu projecte de manera àgil

Ingeniería energía renovable

01

Explica’ns el teu projecte i generarem una proposta personalitzada

02

Realitzem l’estudi previ i desenvolupem el projecte

03

Et presentem el resultat final